ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
04.12.23

Η GRANIKAL ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ITALIAN APERITIVO EXPERIENCE!

Η ομάδα Πωλήσεων και Marketing της GRANIKAL είχε την ξεχωρστή ευκαιρία να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις των Amaro Montenegro, Select Aperitivo και Luxardo στην Ιταλία καθώς και να μυηθεί στην αυθεντική κουλτούρα του Aperitivo στις πόλεις που «γεννήθηκε», Μπολόνια, Πάντοβα και Βενετία.

Το ταξίδι ξεκίνησε την πρώτη μέρα στην Μπολόνια και στα headquarters του Montenegro group, όπου πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό σεμινάριο στα εμβληματικά προϊόντα Amaro Montenegro και Select Aperitivo. Στη συνέχεια έγινε περιήγηση στο χώρο παραγωγής των προϊόντων καθώς και λεπτομερής ανάλυση όλων των σταδίων παραγωγής των ποτών.

Δεύτερη στάση ήταν η Πάντοβα και συγκεκριμένα στη μονάδα παραγωγής της Luxardo όπου έγινε επίσκεψη τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού. Ακολούθησε ξενάγηση σε όλη τη γραμμή παραγωγής του εμβληματικού Maraschino αλλά και των υπόλοιπων διάσημων Luxardo λικέρ. Στη συνέχεια έγινε μια αποκλειστική ξενάγηση στο νεοϊδρυθέν Moυσείο της Luxardo. Ένας μεγάλος και εντυπωσιακός χώρος όπου μπορεί κάποιος να μάθει και να ζήσει μέσω σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων όλη τη συγκλονιστική ιστορία 200 χρόνων της Luxardo.

Τη Τρίτη μέρα πραγματοποιήθηκε tour στη Βενετία, στην πόλη που «γεννήθηκε» το Select Venetian Spritz. Σε αυτή τη τελευταία στάση η ομάδα της Granikal έζησε το αυθεντικό βενετσιάνικο aperitivo experience.

Η επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα ήταν γεμάτη εικόνες, αρώματα, γεύσεις και ιδέες!

Με αυτό το ταξίδι, η GRANIKAL αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το ITALIAN STYLE είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της και πάντα θα επιχειρεί να το αναπτύσσει και να το εξελίσσει!

#GRANIKAL #DrinkDifferent #DrinkSmart #UpgradeYourDrinks #DrinkResponsibly

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ