ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
ΠΟΙΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ
 

Η GRANIKAL ιδρύθηκε το 2009. Ως αποκλειστικός διανομέας πολλών premium αλκοολούχων και μη αλκοολούχων brands, κύριος στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών διανομής υψηλής ποιότητας και η αύξηση της αναγνωσιμότητας των brands, ενώ παράλληλα ενημερώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών.

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ PORTFOLIO ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.
1
ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Είμαστε η πιο καινοτόμος εταιρεία στην κατηγορία των premium οινοπνευματωδών ποτών και προσπαθούμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Έχοντας ως βασικό μας χαρακτηριστικό το Brand Building, μας προσεγγίζουν πολλές εταιρείες και στο εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα. Ξεχωρίζουμε γιατί το βασικό μας κριτήριο είναι η δυνατότητα επιλογής καινοτόμων προϊόντων με υψηλή ποιότητα και χαρακτηριστικά, που προσφέρουν στους καταναλωτές αλλά και σε community members το μέγιστο.
2
ΑΞΙΕΣ
Επαγγελματισμός, συνέπεια, γνώση, πρωτοπορία, μαζί με τον ρομαντισμό και το πάθος για την αγορά των spirits, είναι οι βασικές μας αξίες. Είναι αυτό που λέμε εσωτερικά ……#TheGranikalStyle
3
ΣΚΟΠΟΣ
Ο στόχος της εταιρείας είναι να γίνει leader στην ελληνική αγορά των premium spirits και προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαμβάνει εκλεκτά ποτά.