ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
23.11.22

FROM MADNESS TO GENIUS… TO MARTIN MILLER’S GIN ΣΤΗΝ GRANIKAL!!!

From Madness to Genius είναι το slogan του Martin Miller’s Gin και η GRANIKAL με μια genius κίνηση ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή του Martin Miller’s Gin στην Ελλάδα!!!

Το re-launch του πρώτου super premium Gin στον κόσμο έγινε κατά την διάρκεια του Athens Bar Show 2022 με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν την υπέροχη smooth γεύση του Martin Miller’s Gin στο stand όσο και στα signature cocktails του Danil Nevsky, Global Bartender Martin Miller’s Gin, στο Bar In Front of The Bar την Τετάρτη 9/11!

Το Martin Miller’s Gin ξεχωρίζει για τις 2 ξεχωριστές αποστάξεις των εκλεκτών βοτάνων σε χάλκινους άμβυκες όσο και το Ισλανδικό νερό!

Μαζί με το Martin Miller’s Gin (40% ABV, 700ml), η GRANIKAL φέρνει και τα άλλα 4 σπουδαία gin της οικογένειας του Martin Miller’s:

Martin Miller’s Summerful Gin (40% ABV, 700ml) είναι η “καλοκαιρινή” version του Martin Miller’s Gin, που προσθέτει στην αρχική συνταγή ακόμα 2 καλοκαιρινά βότανα.

Martin Miller’s Winterful Gin (40% ABV, 700ml) είναι η “χειμερινή” version του Martin Miller’s Gin, εμπνευσμένη από το Mulled wine.

Martin Miller’s Westbourne Gin (45.2% ABV, 700ml ένα “old school” gin που θα βοηθήσει τους mixologists να αναδείξουν τις πιο περίπλοκες και αρωματικές νότες στα cocktails τους

Martin Miller’s 9 Moons Gin (40% ABV, 350ml) εμπνευσμένο από τους mixologists της Νέα Υόρκη που παλαίωναν το Martin Miller’s Gin σε μικρά βαρέλια, αφήσαμε για 9 φεγγάρια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Martin Miller’s Gin έχει κερδίσει τα περισσότερα excellence βραβεία στους μεγαλύτερους spirits διαγωνισμούς από κάθε άλλο gin τα τελευταία 15 χρόνια! Ήρθε η ώρα να βάλεις στα βράδια σου το πιο genius Martin Miller’s G&T!

#MartinMillersGin #FromMadnessToGenius #EnjoyMartinMillersGin #GRANIKAL #DrinkDifferent #DrinkSmart #UpgradeYourDrinks #UpgradeYourGin #drinkresponsibly

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ