ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
29.05.24

TΟ SELECT SPRITZ WEEK ΓΙΑ 2Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ SELECT SPRITZ VENEZIANO!

Το Select Spritz Week είναι μια γιορτή του Select Spritz Veneziano, του αυθεντικού Spritz με καταγωγή από την Βενετία το 1920!

Το Select Spritz Week στην Ελλάδα ξεκίνησε τη Τρίτη 28 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου σε 31 επιλεγμένα bars σε όλη τη χώρα!

Τα bars που μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας Select Spritz Veneziano και άλλα μοναδικά cocktails με βάση το πιο αυθεντικό aperitivo είναι:

Αθήνα: Allotino Κυψέλη,  Bookali bar Χολαργός, Charlie Dos Γλυφάδα, Aperitivo Pizza Bar Γλυφάδα, Dodos Αγία Παρασκευή, MrFox Γλυφάδα, Το μπαρ Εχάρχεια, Stepa Εξάρχεια, Sempre Αργυρούπολη
Θεσσαλονίκη: Cin Cin, Guillieta Spritzeria, Enso, Zen Garden, Don Tales, Tuille Cafe, InHouse Project, Karolou Dil
Λάρισσα: Dantes, Lolita
Βόλος: Ooh La La Bar, Joy Bar
Κρήτη: The Whistler Ηράκλειο, Aeolos resort Μάλια, Portokali beach bar Ρέθυμνο, Beans n’ Tales Χανιά, To mprikaki Ρέθυμνο, Blue and White bar Χανιά, Votsalo Άγιος Νικόλαος
Καλαμάτα: Thalassa
Μεσσήνη: Evdomi
Σπάρτη: The Drop
Μαραθόπολη: The Grog

Επιπλέον από τη Τετάρτη ως την Παρασκευή το Select trolley θα κάνει pitstop από τις 20:00 έως τις 00:00 στα παρακάτω bars όπου θα σας σερβίρουμε τα υπέροχα cocktails και θα σας περιμένει μοναδική έκπληξη!

Τετάρτη 29 Μαΐου
Bookali bar Χολαργός
Πέμπτη 30 Μαΐου
Allotino Κυψέλη
Παρασκευή 31 Μαΐου
Charlie Dos Γλυφάδα

About Select Aperitivo
Το Select Aperitivo είναι το κλασικό βενετσιάνικο aperitivo που δημιουργήθηκε το 1920 στην περιοχή Castello στο Pilla Distilleries, στη Βενετία της Ιταλίας. Μια μοναδική επιλογή 30 βοτάνων υποβάλλεται σε μια πολύπλοκη διαδικασία για να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπημένη γλυκόπικρη γεύση του Select Aperitivo. Με το εκλεπτυσμένο αρωματικό του προφίλ, το Select Aperitivo είναι το απαραίτητο συστατικό για τη δημιουργία του αυθεντικού Spritz Veneziano.

GRANIKAL
Αποκλειστικός διανομέας για τo Select Aperitivo στην Ελλάδα.
MAIL: info@granikal.gr
THΛ. 2103388382
www.granikal.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ