ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
15.06.23

TO SELECT APERITIVO ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ SELECT SPRITZ

To Select Aperitivo ανακοινώνει την πρώτη Παγκόσμια Εβδομάδα Select Spritz (Select Spritz Week) για να γιορτάσει τα εγκαίνια του Ca’ Select, του νέου οίκου του Select Aperitivo στη Βενετία!

Το Spritz είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ στον κόσμο και τώρα αποκτά τη δική του αφιερωμένη εβδομάδα εορτασμών, χάρη στο Select Aperitivo, το βασικό συστατικό του αυθεντικού Spritz Veneziano. Η πρώτη έκδοση της Εβδομάδας Select Spritz (Select Spritz Week) θα κάνει το ντεμπούτο της στη Βενετία από τις 25 έως τις 28 Μαΐου και ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σίδνεϋ.

Το Select Spritz Week στην Ελλάδα ξεκινά τη Τρίτη 23 Μαΐου και διαρκεί μέχρι και την Κυριακή 28 Μαΐου σε επιλεγμένα bars σε όλη τη χώρα!

To Select Spritz Week συμπίπτει με τα εγκαίνια του νέου οίκου του Select Aperitivo στη Βενετία, του Ca‘Select, το οποίο γεννήθηκε στην καρδιά της πόλης το 1920. Ο χώρος που στεγάζεται το Ca’Select ανακαινίστηκε από ένα πρώην βιομηχανικό κτήριο, για το οποίο μερικοί από τους σημαντικότερους Βενετούς τεχνίτες και καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτή τη γιορτή της σύγχρονης βενετσιάνικης κληρονομιάς και design. Το Ca’Select θα έχει σκοπό να μυήσει τους επισκέπτες του στο αυθεντικό Select Aperitivo και να τους χαρίσει μια μοναδική premium γευστική εμπειρία.

Ο Marco Ferrari, Διευθύνων Σύμβουλος της Gruppo Montenegro, σημειώνει: «Η Εβδομάδα Select Spritz γεννήθηκε με στόχο τον εορτασμό της Βενετίας και τη σχέση ανάμεσα στο Select Aperitivo και την πόλη καταγωγής του σε όλο τον κόσμο».

Τα σημεία που μπορείτε να απολαύσετε το δικό σας Select Spritz Veneziano στην Ελλάδα είναι:

Αθήνα: A for Athens, Thelma & Louise, Popolaros, Giglio Spritzeria & Salumeria, Cruiser Exclusive Bar, 34 Athens, Manouka, Three Dots & A Dash, Logiotatos, Blends Mix&Match

Θεσσαλονίκη: Apallou, Nooon, Cin Cin, Piccolina Spritzeria, Guillieta Spritzeria,

Κατερίνη: Freud, Caldera Bar, Spirtokouto, Gallaria

Βόλος: Ooh La La Breezy Bar, Red Nose Bar

Ιωάννινα: Brown Sugar

Ναύπλιο: Rendezvous Caffe-Bistro

Λευκάδα: Amente

Κρήτη: Manjar Ηράκλειο, The Bitters bar Ηράκλειο, Home Seaside Ρέθυμνο, Puerto Χανιά, Marconi’s Χανιά

Σύρος: MouSouTou

Σαντορίνη: Franco’s

Το highlight του Select Spritz Week θα είναι η αποκλειστική χορηγία στο party ‘Flowers in My Garden’ στο πλαίσιο του «Athens City Festival», στις 26 Μαΐου, στην πιο όμορφη αυλή του κέντρου της Αθήνας (Σύλλογος Αρχαιολόγων ΑθήναςΕρμού 134 – από τις 20:00).

About Select Aperitivo

Το Select Aperitivo είναι το κλασικό βενετσιάνικο aperitivo που δημιουργήθηκε το 1920 στην περιοχή Castello στο Pilla Distilleries, στη Βενετία της Ιταλίας. Μια μοναδική επιλογή 30 βοτάνων υποβάλλεται σε μια πολύπλοκη διαδικασία για να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπημένη γλυκόπικρη γεύση του Select Aperitivo. Με το εκλεπτυσμένο αρωματικό του προφίλ, το Select Aperitivo είναι το απαραίτητο συστατικό για τη δημιουργία του αυθεντικού Spritz Veneziano.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.selectaperitivo.com και ακολουθήστε το Instagram profile: @selectaperitivo

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ