ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
07.03.23

ΤΟ IRISHMAN “FOUNDER’S RESERVE” ΕΓΙΝΕ “THE HARVEST” ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΦΙΑΛΗ, ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΓΡΟ!

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν γνωστό ως Founder’s Reserve και αυτή είναι μια πραγματικά μοναδική προσέγγιση στο παραδοσιακό Irish whiskey. Φτιαγμένο από mash bill εξ’ ολοκλήρου από κριθάρι, η μεστή γεύση του, προέρχεται από το μοναδικό, θεϊκό πάντρεμα του Single Pot Still spice και της απαλότητας του Single Malt. Ένα εξαιρετικό Irish whiskey, τριπλής απόσταξης που ωριμάζει σε Αμερικάνικα Oak Bourbon βαρέλια. Το signature blend δημιουργήθηκε από τον Bernard Walsh. Με 40% ABV, έχει μία από τις υψηλότερες, αν όχι την υψηλότερη, αναλογία Single Malt από οποιοδήποτε blended Irish Whiskey μέχρι σήμερα!

To “ Harvest” δηλαδή η συγκομιδή, είναι μια μεγάλη γιορτή στις αγροτικές περιοχές της Ιρλανδίας. Είναι η περίοδος που γιορτάζεται το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου και ξεκινάει η έναρξη του ταξιδιού για το whiskey μας. Λαχταριστό, χρυσαφένιο κριθάρι, που συλλέγεται από τα χωράφια, μεταφέρεται για να ξεκινήσει το ταξίδι του προς την απόσταξη.
Δοκιμάστε το “The Harvest” για μια μοναδική premium Irish whiskey εμπειρία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ