ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
04.04.23

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ GIBSON’S GIN ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ PORTFOLIO ΤΗΣ GRANIKAL!

Η GRANIKAL επεκτείνει την συνεργασία της με το Γαλλικό όμιλο La Martiniquaise και μετά τη Vodka Poliakov, τo Saint James Rhum Agricole, γίνεται ο αποκλειστικός εισαγωγέας & διανομέας του Gibson’s Gin!

To Gibson’s Gin (37,5% ABV, 700ml) είναι ένα πολυβραβευμένο αυθεντικό London Dry Gin, που αποστάζεται στην Αγγλία, και παράγεται σύμφωνα με τον παραδοσιακό τρόπο, ακολουθώντας μια μοναδική συνταγή. Αποκαλύπτει αισθητές νότες από δροσερά μούρα άρκευθου, κόλιανδρου, ρίζα αγγελικής και φλούδας λεμονιού. Το φινίρισμα του αφήνει νότες ψημένων μπαχαρικών, μια βουτυρώδη και κρεμώδη υφή, προσφέροντας έτσι ένα απαλό και ζεστό τελείωμα.

Είναι ιδανικό για όλα τα αγαπημένα σας Gin-based cocktails!

Αποτελεί το απόλυτο Βρετανικό Gin, και η ταυτότητα του εμπνέεται από το μουσικό κίνημα της punk rock που γεννήθηκε στη δεκαετία του ’70.

Τo Gibson’s Gin αναγνωρίζεται ως το No 1 Gin brand στη Γαλλία, βρίσκεται στο top 10 των Gin brands στην Ευρώπης, και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως!

Για το εμβληματικό Gibson’s Tonic θα χρειαστείτε:

  • 40ml Gibson’s Gin
  • 120 ml tonic
  • Γαρνίρετε με φλούδα εσπεριδοειδούς ή προσθέστε το αγαπημένο σας topping (φέτα αγγουριού, θυμάρι, …)

H GRANIKAL επίσης θα συμπεριλάβει στο portfolio της και το υπόλοιπο range του Gibson’s Gin:

  • Gibson’s Blood Orange (37,5% ABV, 700ml). Aρωματισμένο με φυσικές νότες από φρέσκο σαγκουίνι, αποτελώντας έτσι μια πολύ καινοτόμα και απολαυστική παραλλαγή του γνωστού Gin. Τέλειο για φρουτώδη και καλοκαιρινά cocktails.
  • Gibson’s Pink (37,5% ABV, 700ml). Μια αυθεντική συνταγή με δροσιστικές φυσικές νότες φράουλας και ροδοπέταλου, που θα χαρίσει απολαυστικές φρουτώδεις νότες στα cocktails σας.

Τα Gibson’s Gins, με τον αυθεντικό και premium χαρακτήρα τους, θα συναρπάσουν όλους τους Gin lovers!

Cheers to that!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ