ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
02.02.24

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ‘THE VERO BARTENDER 2024΄!

Ο ελληνικός τελικός του Διαγωνισμού The Vero Bartender 2024 by Amaro Montenegro ολοκληρώθηκε με  επιτυχία τη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 Feelin’Good Athens!

Οι 10 finalists, που ήρθαν απ’ όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν μπροστά στους κριτές και έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό παρουσιάζοντας τις πρωτότυπες δημιουργίες τους.

Και ο νικητής του ελληνικού τελικού είναι: ο Μιλτιάδης Τσίκας από το The Dalliance House στην Κηφισιά!

Ο Μιλτιάδης με το cocktail του ‘Scent of a Woman’, ένα εξαιρετικό twisted Cosmopolitan με βάση το Amaro Montenegro – tribute στην ομώνυμη μεγαλειώδη ταινία από την δεκαετία των 90’s, έκλεψε τις εντυπώσεις των κριτών!

Συγχαρητήρια στον Μιλτιάδη Τσίκα και σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΥΧΙΑ στον Παγκόσμιο Τελικό του Vero Bartender που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Ιταλία!

Πολλά Συγχαρητήρια και σε όλους τους finalists καθώς με το high level των cocktails τους και τη φοβερή τους ενέργεια κατάφεραν να εντυπωσιάσουν όχι μόνο τους κριτές αλλά και όλους εμάς που παρακολουθούσαμε και να μας ταξιδέψουν στη νοσταλγική δεκαετία των 90’s!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καταπληκτική host του event Αγάπη Πετροπούλου καθώς και την υπέροχη κριτική μας επιτροπή που την αποτελούσαν ο Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος (Bar in Front of the Bar), Αλέξανδρος Δοντάς (Feelin’Good Athens) και Joe Caro (Montenegro Group) που μας τίμησαν με την μοναδική παρουσία τους!

Salute a tutti!

GRANIKAL

Αποκλειστικός διανομέας για το Amaro Montenegro στην Ελλάδα.

MAIL: info@granikal.gr

THΛ. 2103388382

www.granikal.gr

 

VERO BARTENDER 2024
HIGHLIGHTS
PLAY
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ