ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
12.10.23

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ‘THE VERO BARTENDER’ ΑΠΟ ΤΟ AMARO MONTENEGRO ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

To  ‘The Vero Bartneder‘, ο πιο εντυπωσιακός διαγωνισμός bartending από το Amaro Montenegro επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά και έχει καταφέρει να ενθουσιάσει ήδη με το νέο του concept!

Το concept του φετινού Διαγωνισμού είναι η κουλτούρα της δεκαετίας του ‘90 – “90’s Calling” -, ένα ταξίδι ανακάλυψης σε μια πολύχρωμη δεκαετία που χάρισε στον κόσμο πολλές τάσεις και έμπνευση.

Το Amaro Montenegro, το #1 Premium Amaro της Ιταλίας καλεί όλους τους creative bartenders να συμμετάσχουν στην νέα έκδοση του διαγωνισμού, του οποίου σκοπός είναι να μας ταξιδέψει στο χρόνο και συγκεκριμένα στην νοσταλγική δεκαετία του ’90. Με έμπνευση, λοιπόν, ένα κλασικό 90’s cocktail καλούνται όλοι οι διαγωνιζόμενοι να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό cocktail, με πρωταγωνιστή πάντα το Amaro Montenegro, το οποίο θα «εκπέμπει» full 90’s vibes (συνταγή, γαρνίρισμα, σερβίρισμα και παρουσίαση).

Βραβεία:

▪️ Έλληνας Νικητής: 7ημερο ταξίδι στην Ιταλία (με όλα τα έξοδα πληρωμένα), όπου θα συμμετάσχει σε σεμινάρια και συναντήσεις με τους πιο influential bartenders του χώρου και άλλες εκπλήξεις!

▪️ Global Νικητής: Εκπαιδευτικό ταξίδι στο Bar Convent Brooklyn 2024 αξίας 6.000€! Καθώς και την ευκαιρία να ταξιδεύει με το Amaro Montenegro για όλη τη χρονιά σε όλο τον κόσμο για events, masterclasses και guest shifts!

Requirements:

1) Cocktail εμπνευσμένο από την κουλτούρα της δεκαετίας του ’90

2) Παρουσίασε το cocktails με έναν δημιουργικό τρόπο και το οποίο θα «ξαναζωντανεύει» την κουλτούρα των 90’s (από τη συνταγή μέχρι το σερβίρισμα του)

3) To cocktail μπορεί να περιλαμβάνει maximum 5 συστατικά (χωρίς το garnish), ενώ 2 υλικά μπορούν να είναι χειροποίητα

4) Η συνταγή πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 30ml Amaro Montenegro

5) Βγάλε μια φωτογραφία & δώσε στο cocktail ένα εντυπωσιακό και αξιοσημείωτο όνομα

6) Αιτήσεις αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Vero Bartender: https://www.theverobartender.com/

7) Μπορείς να βρεις τους κανονισμούς και εδώ

Προθεσμία: 27/11/2023

Καλή Επιτυχία!

*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή παραπάνω πληροφορία μη διστάσεις να στείλεις email στο: gkalemis@granikal.gr ή info@granikal.gr

 

GRANIKAL

Αποκλειστικός διανομέας για το Amaro Montenegro στην Ελλάδα.

MAIL: info@granikal.gr

THΛ. 2103388382

www.granikal.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ