ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
15.02.24

Η GRANIKAL ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HORECA 2024 ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!

Στην ετήσια έκθεση HORECA συμμετείχε ακόμα μια χρονιά η GRANIKAL όπου αδιαμφισβήτητα τράβηξε τα βλέμματα και ξεχώρισε με μία παρουσία που συζητήθηκε!

Η παρουσίαση των προϊόντων της GRANIKAL στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo ανέδειξε την εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζει την εταιρεία. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες προσθήκες του portfolio της GRANIKAL, να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τις διάφορες φανταστικές γεύσεις.

Τα “Ready To Enjoy” Aperitivo Cocktails σε συνεργασία με την εμβληματική Ιταλική εταιρεία Luxardo –με μακρά ιστορία από το 1821- και οι νέοι premium χυμοί της Mala Peruviana από την πρώτη στιγμή ενθουσίασαν και κέρδισαν τις καρδιές των επισκεπτών.

Τα NoLo Aperitivo Italiano cocktails έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις μοναδικές τους γεύσεις και σίγουρα θα γίνουν τα αγαπημένα σας  “ready to enjoy” aperitivo αφού το μόνο που χρειάζεστε για να τα απολαύσετε, είναι ένα ποτήρι με πάγο.

  • APERITIVO SPRITZ (2,1% ABV, 200ml)
  • LIMONCELLO SPRITZ (3% ABV, 200ml)
  • BITTER ROSSO SODA (5,9% ABV, 200ml)

Η νέα σειρά των premium χυμών της MALA PERUVIANAPassion Fruit, Strawberry και Cranberry – με τα έντονα χρώματα προσφέρουν στους καταναλωτές μια ακαταμάχητη φυσική γεύση, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Είναι τέλειοι σόλο, για long drinks ή ως mixers στα ποτά σας!

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την εκπληκτική συνεργασία με το bar “THE BAR IN FRONT OF THE BAR” σε ένα takeover όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα μοναδικά cocktails που ετοίμασαν με τα προϊόντα ροής της GRANIKAL ( Gibson’s Gin, Pοliakov Vodka, Negrita Rhum , Teresa Del Castillo Tequila , Aguacana Cachaça) με πολύ κέφι, εμπειρία και φαντασία!

Μέχρι την επόμενη φορά…Salute!

#readytoenjoy #aperitivococktails #Granikal #drinkdifferent #drinksmart #upgradeyourdrinks #drinkresponsibly

HORECA 2024
GRANIKAL - HIGHLIGHTS
PLAY
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ