ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
24.01.24

Η GRANIKAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΗΣ ΤΗΣ!

Η GRANIKAL, πάντα με γνώμονα την κάλυψη όλων των αναγκών σας, με χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική διανομή προϊόντων ροής υψηλής ποιότητας, της γνωστής γαλλικής εταιρείας La Martiniquaise-Bardinet.

GIBSON’S GIN (37,5% ABV, 700ml)

To GIBSON’S GIN είναι ένα πολυβραβευμένο αυθεντικό London Dry Gin, που αποστάζεται στην Αγγλία, και παράγεται σύμφωνα με τον παραδοσιακό τρόπο, ακολουθώντας μια μοναδική συνταγή. Αποκαλύπτει αισθητές νότες από δροσερά μούρα άρκευθου, κόλιανδρου, ρίζα αγγελικής και φλούδας λεμονιού. Το φινίρισμα του αφήνει νότες ψημένων μπαχαρικών, μια βουτυρώδη υφή, προσφέροντας έτσι ένα απαλό και ζεστό τελείωμα. Είναι ιδανικό για όλα τα αγαπημένα σας Gin-based cocktails!

POLIAKOV VODKA (37,5% ABV, 700ml)
Η POLIAKOV Original Premium Vodka είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός αγνότητας και φρεσκάδας. Ακολουθώντας πιστά γενιές ρωσικής δεξιοτεχνίας, η Poliakov δημιουργείται από τους καλύτερους μαλακούς κόκκους σιταριού. Η αργή τριπλή απόσταξη της δίνει μια κρυστάλλινη όψη και ένα λεπτό, φρουτώδες φινίρισμα. Ιδανική ως βάση σε όλα τα κλασικά cocktails με βότκα

NEGRITA RHUM

WHITE SIGNATURE (37,5% ABV, 700ml)
Γλυκό και φρουτώδες με ευχάριστες νότες εσπεριδοειδών, το ρούμι Negrita White Signature συνδυάζει τη ζεστασιά με μια λαμπερή φρεσκάδα, ιδανική για cocktails.

DARK SIGNATURE (37,5% ABV, 700ml)
Το ρούμι Negrita Dark Signature είναι καλά ισορροπημένο, στεγνό αλλά απαλό με κεχριμπαρένιο χρώμα. Τα λεπτά αρώματα εξωτικών φρούτων του όπως ανανά και μπανάνα, το καθιστούν εξαιρετικό ρούμι για cocktails.

SPICED (35% ABV, 700ml)
Αποτέλεσμα της μίξης των προσεκτικά επιλεγμένων ρουμιών Καραϊβικής με ζεστά μπαχαρικά, το ρούμι Negrita Spiced είναι απαλό και αναμειγνύεται εύκολα. Απολαύστε το απλά με πάγο ή δώστε το κάτι διαφορετικό στα cocktails σας.

TEQUILA TERESA DEL CASTILLO

BLANCO (35% ABV, 700ml)
Μια καθαρή και υψηλής ποιότητας τεκίλα blanco από μπλε αγαύη, από την περιοχή Jalisco του Μεξικού. Έχει απαλή γεύση με νότες μπαχαρικών και εσπεριδοειδών. Απολαύστε την σε σφηνάκι με αλάτι και lime ή ως τo βασικό συστατικό για να φτιάξετε μια εκπληκτική Μαργαρίτα!

ORO (35% ABV, 700ml)
Μια ντελικάτη τεκίλα με χρυσό χρώμα και πιο απαλή γεύση. Παρασκευάζεται από μπλε αγαύη, από την περιοχή Jalisco του Μεξικού. Ιδανική για όλα τα κλασικά cocktails.

AGUACANA CACHAÇA (37,5% ABV, 700ml)
Με καταγωγή από τη Βραζιλία, η cachaça AGUACANA προέρχεται αποκλειστικά από την απόσταξη καθαρού ζυμωμένου χυμού ζαχαροκάλαμου από τις ηλιόλουστες φυτείες στην περιοχή Pernambuco. Απόλυτα ισορροπημένη και με έντονη γεύση ζαχαροκάλαμου, η cachaça AGUACANA είναι πιο η ιδανική επιλογή για Caïpirinha, αποκαλύπτοντας όλο τον χαρακτήρα της που σχετίζεται με το lime.

Περισσότερες πληροφορίες:
MAIL: info@granikal.gr
THΛ. 210-3388382

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ