ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18?
Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας
Για να μπείτε στην ιστοσελίδα, πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ.
16.11.23

H GRANIKAL ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ATHENS BAR SHOW 2023

Στο φετινό Athens Bar Show, η GRANIKAL είχε εντυπωσιακή παρουσία με 41 bartenders από όλη την Ελλάδα πίσω από τα bar της, 7 Masterclasses με ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως Danil Nevsky, Overstory NYC & Emanuele Balestra, καθώς και 9 after parties/guest events σε κορυφαία μαγαζιά της Αθήνας όπως το Feelin’ Good Athens, A for Athens, Naked Athens, Athenee & Barro Negro, όπου είχαμε τη ευκαιρία να δοκιμάσουμε φανταστικά cocktails!

Για ακόμη μια χρονιά η GRANIKAL απέδειξε ότι το Italian Style είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της, με περίπτερα όπως το Select Aperitivo & Amaro Montenegro να καταφέρνουν να μας ταξιδεύουν σε Βενετία και Μπολόνια.

Το εμβληματικό Ιταλικό brand Luxardo, με μακρά ιστορία από το 1821, κατάφερε να κερδίσει όλους τους επισκέπτες του με 4 συναρπαστικά cocktails που αναδείκνυαν την πλούσια ποικιλία aperitivo και liquers που προσφέρει το εκτενές portfolio της Luxardo.

Τα μοναδικά και αυθεντικά vermouths του Cocchi για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, ενώ το premium Cuban-style Matusalem Rum συγκλόνισε με το signature cocktail Golodrina, ένα ιδιαίτερο spicy cocktail με βάση το Matusalem Insolito!

Το premium Martin Miller’s gin, αγαπημένο των gin lovers, έκανε αισθητή την παρουσία του προσφέροντας το signature G&T αλλά και ένα καταπληκτικό Red Snapper με πεντανόστιμο φυσικό χυμό ντομάτας από τη Mala Peruviana, το οποίο και έγινε ανάρπαστο!

Τα ODK με την τεράστια σειρά premium σιροπιών, φυσικών πουρέδων φρούτων, τα Stillabunt aromatic bitters και το μαγικό foamer MAGIC VELVET, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας γιατί πρέπει να είναι η Νο 1 επιλογή στην κατηγορία τους σε όλα τα μπαρ.

Michter’s Whiskey και Los Siete Misterios Mezcal ήταν από τα μεγαλύτερα meeting points του ABS2023 με τους επισκέπτες να έχουν την τύχη να δοκιμάσουν τόσο το core-range όσο και limited edition επιλογές από Michter’s Whiskey και Los Siete Misterios Mezcal.

Μέχρι το επόμενο Athens Bar Show… DRINK DIFFERENT!!!

#GRANIKAL #AthensBarShow2023 #DrinkDifferent #DrinkSmart #UpgradeYourDrinks #DrinkResponsibly

ATHENS BAR SHOW 2023
GRANIKAL - HIGHLIGHTS
PLAY
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ