
Ένα κρασί που αποκαλύπτει μια πιο πλούσια & αρωματική εκδοχή της ποικιλίας Αθήρι. Τα σταφύλια προέρχονται από την κρυφή κοιλάδα της Κυμισάλας, όπου τα πιο εύφορα εδάφη και η αυξημένη υγρασία χαρίζουν στρογγυλότητα & ανθική ένταση. Εκεί, το Αθήρι αναπτύσσεται σε φτωχά ηφαιστειακά εδάφη, στα 600 μέτρα υψόμετρο. Η αργή ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες και οι 8 μήνες που παραμένει στις οινολάσπες, σε αμφορέα και σεανοξείδωτη δεξαμενή, διατηρούν την καθαρότητα του χαρακτήρα και ενισχύουν τη δομή του, με την παρουσία οξυγόνου.Το χρώμα του είναι λευκό με πράσινες αποχρώσεις. Το άρωμα του είναι σύνθετο με λευκά άνθη όπως γιασεμί και ακακία,βότανα και τροπικά φρούτα όπως μπανάνα και λίτσι να κυριαρχούν και να ακολουθούνται από νότες αμυγδάλου καιφρέσκιας κόρας ψωμιού. Η γεύση του είναι πλούσια με έντονηορυκτότητα και ξηροκαρπάτη επίγευση.
