10/03/22

Η GRANIKAL λανσάρει στην Ελλάδα το κορυφαίο Mezcal, Los Siete Misterios- Doba Yej, που έρχεται για να μας ταξιδέψει!

Η Los Siete Misterios- Doba Yej, βραβεύτηκε ως το #2 Top Trending brand της κατηγορίας Mezcal και το #4 καλύτερο σε πωλήσεις brand (Best Selling Brands) για το 2022 στα Drinks International!

Με παρουσία από το 2011, η Los Siete Misterios Mezcal, δημιουργήθηκε με σκοπό να διατηρήσει τις παραδόσεις, τον πολιτισμό, το τοπικό εμπόριο και την κουλτούρα των μικρών παραγωγών Mezcal, όλα αυτά με μια σύγχρονη προσέγγιση.

Η Los Siete Misterios- Doba Yej 44%, παρασκευάζεται στις περιοχές San Luis del Rio και Santiago Matatlan της Oaxaca, από Αγαύη Espadin (Agave Αngustifolia), ένα είδος φυτού Αγαύης, που είναι εγγενές στο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική.

Το Doba-Yej, που σημαίνει Espadín στην αρχαία γλώσσα των Ζαποτέκων, είναι ένα διακεκριμένο Mezcal, ιδανικό για να απολαύσετε σκέτο ή σε κοκτέιλ.  Είναι το πρώτο Mezcal της οικογένειας (μετά από το παραδοσιακό Sola de Vega), που παρασκευάζεται με πρώτες ύλες από διαφορετικές περιοχές και σε χάλκινο άμβυκα.

Οι δημιουργοί του, μετά από 3 χρόνια μελέτης, παρατήρησαν ότι o κόσμος στo Mεξικό ενστερνίστηκε το Mezcal, πως και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι το λάτρεψαν, κι έτσι βρήκαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν περισσότερους ανθρώπους και να διαφοροποιήσουν τον τρόπο που απολαμβάνουν το Mezcal…μέσω των κοκτέιλ! Έτσι έγινε το λανσάρισμα του αυτού του ασυναγώνιστου, απόλυτα ισορροπημένου Mezcal, με όλα τα artisanal χαρακτηριστικά!

Η Los Siete Misterios- Doba Yej προσφέρει μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Τόσο τα αρωματικά χαρακτηριστικά όσο και τα γευστικά στοιχεία, γίνονται αντιληπτά με την ίδια ιδιαίτερη ένταση.

 

Απολαύστε το σκέτο ή σε κοκτέιλ!

“All Tequilas are Mezcals, but not all Mezcals are Tequila”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.