18/02/22

Η GRANIKAL κέρδισε τις εντυπώσεις με νέα προϊόντα και πρωτότυπες Aperitivo προτάσεις στην HO.RE.CA 2022!

Η GRANIKAL, με 3 εντυπωσιακά περίπτερα στο HALL 1 κι ένα εξειδικευμένο master class, έδωσε δυναμικά το παρών στην HORECA 2022! Η εταιρεία παρουσίασε τα premium προϊόντα της στο κοινό, προβάλλοντας 3 brands με low-no alcohol φιλοσοφία, δείχνοντας την υψηλή δυναμική της και τεχνογνωσία στην κατηγορία του Aperitivo!

Η έκθεση έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους της GRANIKAL, να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού και να ακούσουν τις ανάγκες τους.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο Μεσογειακό Aperitif, LOLEA, και μάλιστα, έρευνα που έγινε σε τυχαίο δείγμα 364 ατόμων, έδειξε ότι το 84% πιστεύουν πως ήταν “Το καλύτερο νέο προϊόν που δοκίμασαν στην HORECA 2022 στην κατηγορία του Aperitivo”, με το ροζέ να ξεχωρίζει! Εξίσου εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε στους επισκέπτες του Pink Apertivo by Luxardo, αφού πάνω από 86% υποστήριξαν, πως ήταν “Tο πιο νόστιμο Aperitivo στην φετινή HORECA”! Όσοι επισκέφτηκαν τα εκθεσιακά περίπτερα της GRANIKAL, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τα απολαυστικά low alc & low cal cocktails με VCH Barcelona, που ετοίμαζαν οι καταξιωμένοι bartenders, μπροστά στους επισκέπτες!

 

Επιπλέον, η GRANIKAL παρουσίασε το σεμινάριο με τίτλο: «Η τάση των Aperitivo», στο πλαίσιο του Beer & Spirits Show της HORECA, με τους Portfolio Ambassadors της εταιρείας, Βενιαμίν Αϊβαζίδη, Αγάπη Πετροπούλου και Άκη Παπαγεωργίου, να μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους για το απόλυτο trend των τελευταίων ετών στο spirits industry, το Aperitivo, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα του κοινού που είχαν γεμίσει το stage!

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες και πελάτες μας, που μας τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους στην HORECA και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό και το ίδιο πάθος κάνοντας τη διαφορά με ποιοτικά και out-of-the-box προϊόντα!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.