03/05/22

Η διανομή του leader της κατηγορίας Rhum Agricole… το Saint James στην GRANIKAL!

Με ιστορία από το 1765, το Saint James παράγεται με αποτέλεσμα μια σειρά από Agricole ρούμια σπάνιας ποιότητας. Η εταιρεία συγκαταλέγεται στους ιδρυτές του Appellation d’Origine Contrôlée Martinique.

Το Saint James, παράγεται με την ζύμωση φρέσκου χυμού από ζαχαροκάλαμο και ακολουθείται απόσταξη σε Creole Stills. Αυτή η μέθοδος, που αναγνωρίζεται ως A.O.C Martinique, προσδίδει στα Saint James, πλούσιες αρωματικές νότες με διακριτικές, φρουτώδεις πινελιές. Στην παραγωγή, δεν επιτρέπεται η χρήση γλυκαντικών ουσιών.

Το Saint James Rhum Agricole, αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει την τεχνογνωσία της Μαρτινίκας και το Appellation d’Origine Contrôlée, σε όλο τον κόσμο. Πωλείται σε  περισσότερες από 50 χώρες, ενώ αποτελεί το Agricole Rhum με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και το 10ο μεγαλύτερο brand για ρούμι παγκοσμίως!

Η σειρά των Saint James, τιμάται συνεχώς με βραβεία για τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το 2018, το brand έλαβε τουλάχιστον 25 παγκόσμια μετάλλια, εκ των οποίων, τα περισσότερα χρυσά. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία Agricole, το Saint James συμμετέχει στην ανάπτυξη καθαρού ρουμιού από φρέσκο χυμό ζαχαροκάλαμου.

Από τα White Rums όπως το Imperial Blanc ή το Blanc Agricole, που είναι ιδανικά για καλοκαιρινά κοκτέιλ όπως Mojito, Pina Colada ή Daiquiri, μέχρι τα παλαιωμένα VSOP, XO και Saint James 12 y.o., που απολαμβάνονται με λίγο καλό πάγο ή neat, οι ποιοτικές επιλογές που προσφέρει το Saint James, απογειώνουν τα κοκτέιλ μας και δίνουν γεύση στις καλοκαιρινές νύχτες μας!

Η GRANIKAL έχοντας την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή του brand στην χώρα μας, φέρνει στους λάτρεις του Agricole, τους παρακάτω κωδικούς για να απολαύσουν το καλοκαίρι που έρχεται (και όχι μόνο):

  • Saint James Imperial Blanc (40% ABV, 700ml)
  • Saint James Ambré (40% ABV, 700ml)
  • Saint James VSOP (43% Abv, 700ml)
  • Saint James XO (43% ABV, 700ml)
  • Saint James 12 y.o. (43% ABV, 700ml)
  • Saint James Aromatic Cocktail Bitters (44,5 %, 200 ml)

Εκτός από αυτά, η GRANIKAL θα φέρει στην Ελλάδα το μοναδικό Saint James Sugar Cane syrup (700 ml) και το ιδιαίτερο Saint James Blanc Agricole (55% ABV, 1L), που θα δώσει γευστικές πινελιές στα αγαπημένα μας Mojito & Zombie.

Το Saint James είναι διαθέσιμο από 1/5/2022, σε όλα τα αγαπημένα μας bar & beach bar, και είναι έτοιμο να μας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.