26/06/20

ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ ΒΑΘΜΩΝ GIN TO TEMPERANCE 4,2% ABV ΑΠΟ ΤΟ PORTOBELLO GIN!

 

Temperance 4,2% ABV by Portobello Road , a spirit designed for gin lovers !

Το PORTOBELLO ROAD GIN του JAKE BURGER ακολουθώντας τη νέα τάση της αγοράς για χαμηλών αλκοολικών βαθμών cocktail λάνσαρε το TEMPERANCE  με 4.2% ABV .

Το Temperance, που σημαίνει μετριοπάθεια, δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο συνιδρυτή του Portobello Road Gin, Jake F. Burger και αποστάχθηκε χρησιμοποιώντας τα ίδια εννέα βραβευμένα βοτανικά που περιλαμβάνουν την υπογραφή του Portobello Road Gin London Dry and Navy Strength. Ο Jake ανέπτυξε εξειδικευμένες τεχνικές και πρόσθεσε συστατικά, όπως φυσικά υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικό νερό, βοτανικά υδρολύματα και ένα ή δύο μυστικά συστατικά για να διασφαλίσει ότι το Temperance  διατηρεί την ένταση της γεύσης και την υφή που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής και γευσιγνώστης.

Το Temperance μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για το τζιν ή τη βότκα με τόνικ και μια φλούδα  ροζ γκρέιπφρουτ. Οι τολμηρές γεύσεις του το καθιστούν επίσης ένα εξαιρετικό spirit για τη δημιουργία χαμηλών αλκοολικών βαθμών  cocktail , συμπεριλαμβανομένων των Negroni και Tom Collins.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.