08/03/21

Ας υψώσουμε σήμερα το ποτήρι μας σε όλες τις γυναίκες !

Ας υψώσουμε σήμερα το ποτήρι μας σε όλες τις γυναίκες , σε αυτές που αγαπάμε, σε αυτές που μας εμπνέουν, σε αυτές που μας βοηθάνε να μεγαλώσουμε και να εξελιχθούμε!

Έχουμε μπει στον Μάρτιο και ήδη αισθανόμαστε και μυρίζουμε στον αέρα τις απαλές μυρωδιές της άνοιξης.

8 Μαρτίου λοιπόν σήμερα και γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας. Δεν είναι τόλμη να σπας τα στερεότυπα που αφορούν τις γυναίκες. Είναι να μπορείς να βλέπεις ανθρώπους και όχι «φύλο». Γυναίκα σημαίνει δράση. Σημαίνει απόφαση. Σημαίνει ανατροπή. Σημαίνει εξέλιξη.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι γυναίκες, σχεδόν σε όλες τις κοινωνικές τάξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δρουν και συμμετέχουν αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη επιμονή για να πετύχουμε αυτό που θα έπρεπε να συμβαίνει εξαρχής: ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση στη ζωή και στην εργασία. Παρά το γεγονός ότι δραστηριοποιούμαστε σε έναν ισχυρά ανδροκρατούμενο χώρο, όπως είναι ο τομέας των οινοπνευματωδών ποτών και της εστίασης υπάρχουν αρκετές επιτυχημένες γυναίκες που σπάνε τα στερεότυπα.

Εμεις σαν GRANIKAL δημιουργήσαμε μία εταιρεία και αποφασίσαμε να επιλέξουμε γυναίκες σε σημαντικές θέσεις. Ανατρέψαμε την πεπατημένη και εξελισσόμαστε εντυπωσιακά.

Εμείς όταν γιορτάζουμε και αποδίδουμε τιμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γιορτάζουμε την Κάθε Ημέρα των Γυναικών. Αυτών που καθημερινά ζουν, λειτουργούν, εργάζονται, κερδίζουν, αποδίδουν, πετυχαίνουν και προσφέρουν στο σπίτι, στην εργασία, στην οικογένεια, στην ζωή.

Εμείς στην GRANIKAL , επιλέξαμε. Φύγαμε από στερεότυπα, αποδεσμευτήκαμε από αντιλήψεις παρωχημένες για τις θέσεις, τους ρόλους, αρνηθήκαμε τα τυποποιημένα.

Επιβεβαιωθήκαμε για τις επιλογές μας.

Ας σκεφτούμε λοιπόν τα λόγια της Αμερικανίδας πρωτοπόρου της αεροπορίας Amelia Earhart υπέρμαχου των δικαιωμάτων των γυναικών που έδωσε τη ζωή της για αυτά που πίστευε : “Το πιο δύσκολο είναι η απόφαση να δράσουμε, τα υπόλοιπα είναι απλώς επιμονή”.

Cheers!

Αλεξία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.