25/07/22

Η GRANIKAL φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τεκίλα σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Στην προσπάθεια να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην επιτακτική ανάγκη να ελαχιστοποιηθεί η μόλυνση του περιβάλλοντος,

προσπαθούμε να βρίσκουμε  λύσεις που σέβονται το περιβάλλον.

Η Buen Vato, η οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από την εταιρεία μας,  είναι η πρώτη τεκίλα στον κόσμο σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο χαρτόνι, ώστε οι καταναλωτές να την απολαμβάνουν με τον πιο βιώσιμο δυνατό τρόπο.

Με την πρωτοποριακή συσκευασία της, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, είναι ελαφριά, πρακτική και επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του μπουκαλιού.

Κατά την παραγωγή του μπουκαλιού, χρησιμοποιείται 6 φορές λιγότερη ενέργεια και 1.9 λίτρα λιγότερο νερό!

Παράγεται από αγαύη  που ωριμάζει για 8 χρόνια στην πλούσια σε άργιλο γη της κοιλάδας για την τεκίλα, δίπλα στην πόλη Amatitán.

Τι σημαίνει όμως “Vato”?

Η λέξη  “Vato” στο Μεξικό αντιπροσωπεύει κάποιον, ο οποίος δεν φοβάται να κάνει το σωστό! Αυτόν που πάντα κάνει τον αγώνα του για να βρει καλύτερους τρόπους.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, και να είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε την τεκίλα Buen Vato, την επιτομή της βιώσιμης τεκίλας! Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας, συσκευασίας φιλικής προς στο περιβάλλον, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση!

Ας πιούμε στην υγειά της αλλαγής…και της καινοτομίας!

Here’s to Change… Salud Buen Vato!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.