18/04/22

Αδιαμφισβήτητα Ιταλική… Η εμβληματική Birra PERONI στο portfolio της GRANIKAL!

Η  GRANIKAL έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά της χώρας μας με την εταιρεία που ξέρει τα premium ιταλικά spirits και την ιταλική κουλτούρα καλύτερα από κάθε άλλη… Η Birra Peroni εμπιστεύτηκε αυτή ακριβώς την τεχνογνωσία της και εξειδίκευση στο κλάδο και μας ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή της Birra Peroni στην Ελλάδα!

Η Birra Peroni, η κλασσική μπύρα της Ιταλίας, ξεκινάει την ιστορία από τον Francesco Peroni το 1846 στο Vigevano, μια μικρή πόλη της Ιταλίας λίγο έξω από το Μιλάνο. Με την πάροδο των χρόνων η Birra Peroni εξελίσσεται, γίνεται η πραγματικά αγαπημένη μπύρα της Ιταλίας και διαθέτει πλέον τρία ζυθοποιεία στην Ιταλία: ένα στη Ρώμη, ένα στο Μπάρι και ένα στην Πάντοβα.

Αυτό όμως που την κάνει αδιαμφισβήτητα Ιταλική είναι οι πρώτες ύλες της… Συνεργάζεται με περισσότερες από 1500 Ιταλικές φάρμες και έχει το δικό της βυνοποιείο στην Pomezia! Το αποτέλεσμα; 100% Ιταλικές βύνες!

Τα μπουκάλια της Birra Peroni μάλιστα, διαθέτουν έναν QR κωδικό, για όποιον θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλυσίδα παραγωγής της εταιρείας και την απαράμιλλη ποιότητά της. Μια πράξη διαφάνειας προς τους καταναλωτές και ένας πολύ καινοτόμος τρόπος, να εξασφαλίζεται πάντα η καλύτερη ποιότητα.

Η GRANIKAL μας φέρνει τις εξής μπύρες στην ελληνική αγορά:

  • Βirra Peroni, σε γυάλινο μπουκάλι 330ml & 660ml αλλά και σε can 330ml.
  • Birra Peroni Senza Gluten (χωρίς γλουτένη), σε γυάλινο μπουκάλι 330ml

 

Οι λάτρεις της μπύρας επίσης θα χαρούν να μάθουν πως διαθέσιμη θα είναι και η Peroni Gran Riserva collection με διάφορα στυλ από όλο τον κόσμο:

  • Peroni Gran Riserva Double Malt (Bock, 6.6% vol)
  • Peroni Gran Riserva Rossa (Vienna Style, 5.2% vol)
  • Peroni Gran Riserva Pure Malt (Premium Lager, 5.2% vol)
  • Peroni Gran Riserva Bianca (Weizen, 5.1% vol)

Salute λοιπόν με την Ιταλική μπύρα που θα σας ταξιδέψει σε κάθε γωνία της γειτονικής μας χώρας!

 

 

Birra Peroni… Indiscutibilmente Italiana!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.